AutoMaatje in de “Week Tegen Eenzaamheid”– Samen mobiel


De AutoMaatjes van Amersfoort brengen je graag naar een activiteit in je eigen wijk of een andere wijk, ook als het misschien helemaal niet zo ver is.

Doe mee aan de activiteiten die georganiseerd worden in de week van 28 september tot 4 oktober en laat het vervoer niet de reden zijn om niet te gaan. 
Onze enthousiaste chauffeurs zijn er om u te begeleiden naar een scala aan bijzondere activiteiten. Of het nu een ontspannen koffiemoment is, een leuke workshop, of een gezellige bijeenkomst met gelijkgestemden, wij verzorgen het vervoer. Samen gaan we voor een week vol warme ontmoetingen en nieuwe vriendschappen. Bel vandaag nog en laat ons u naar deze betekenisvolle activiteiten brengen. Ontdek met AutoMaatje Amersfoort een wereld van mogelijkheden en laat ons uw metgezel zijn op weg naar gezelligheid en verbinding!” 
Op de site van Samen in de buurt 033 vindt je een overzicht van alle activiteiten die worden georganiseerd. https://samenindebuurt033.nl/agenda/week-tegen-eenzaamheid

AutoMaatje Amersfoort is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 – 12.00 uur op telefoonnummer: 06 – 53700784 of per mail automaatje.amersfoort@gmail.com